Bezchlorová chemie pro čistou nádrž

Kromě chemických přípravků na bázi aktivní složky zvané chlor, nalezete v sortimentu i bezchlorovou chemii, která je účinná díky látce zvané brom. Jedná se o úpravu vody na principu šetrnější alternativy chemie, která uspokojí majitele bazénu s nesnášenlivostí na chlor.

žena u bazénu s dítětem

Funguje stejně důkladně

Mnoho lidí se mylně domnívá, že je chlor jedinou účinnou látkou pro dosažení stoprocentní desinfekce bazénové vody a projasnění jejího vzhledu.

Z pohodlí domova si můžete koupání užívat stejně tak, jak tomu je na veřejných koupalištích, ovšem s tím rozdílem, že vaše citlivá pokožka a rovněž i jemná pokožka vašich ratolestí – nebude vystavena nadměrnému působení dráždivé chemie.

Nejlépe účinkuje v ohřátých vodách

V případě, že je vaše voda v koupací nádrži poměrně teplá, bromovou chemii v ní oceníte ještě o něco více. Její předností je to, že účinkuje ještě více aktivně v ohřáté vodě.

Platí to i pro všechny typy vířivých van, do kterých chcete umístit především kvalitní přípravky, aby jejich voda byla dokonale čistá a poskytla vám pohodlí a příjemné prostředí, které v nich vyhledáváte.

Chemie, která nezapáchá

V porovnání s chemickými přípravky na bázi chloru, se u ty bezchlorové v žádném případě nesetkáte s tolik výrazným a pro některé lidi i nepříjemným zápachem. I z toho důvodu je považována za tu lákavější, obzvláště pro všechny lidi, kteří se vyhýbají vodě, protože jich zápach z chloru odrazuje od dlouhodobého koupání.
postavička plavkyně

Pokud tedy chcete vyzkoušet přípravek, který splní vaše představy o čisté vodě a přinese vám o něco větší luxus, protože je šetrný vůči pokožce a nijak nezapáchá, neváhejte si zvolit právě bromovou chemii.

Prožít léto u bazénu se pokládá za jeden z největších luxusů dnešní doby. Jestli vám tedy chemie s chlorem nevyhovuje, nemusíte se nijak omezovat a jednoduše vsaďte na jinou verzi s fantastickým výsledkem, která uspokojí potřeby celé vaší rodiny.