Dokonalá péče pro Vaše bazénové zařízení

Jistě nám každý majitel bazénu ať už zahradního či vnitřního, dá za pravdu, že peče o celé bazénové zařízení a hlavně o bazénovou vodu musí být prováděna pravidelně a hlavně kvalitně. Pokud chceme, aby nám bazén dlouho sloužil a aby bazénová voda byla vhodná k vodním radovánkám a zábavě, tak musíme pravidelně kontrolovat kvalitu vody za pomocí testeru a dodávat do vody všechny potřebné přípravky pro úpravu a údržbu vody od dostatku chloru, přes vyrovnávače PH vody až po algicid proti řasám.

domácí bazén

Ovšem i to není stále všechno. Může se stát, že se Vám ve vodě začne objevovat bílý zákal či se začnou dokonce usazovat vápenaté krusty na bazénovém zařízení a to je známkou toho, že je bazén napuštěn tvrdou vodou. V takovém případě Vám jistě přijde vhod změkčovač vody, kterým je tabletová sůl, která je regeneračním činidlem určeným právě pro odstraňování nadbytečného vápníku a hořčíku z bazénové vody.

Tabletová sůl ovšem nemusí být používána pouze v bazénu, ale můžete ji využít i domácích úpravnách vody a dokonce i ve Vaší myčce na nádobí. Tablety tvoří čistý chlorid sodný a velmi snadno se dávkují, stačí jen vložit do dávkovače a vhodit do bazénu. V naší široké nabídce najdete tabletovou sůl v běžně dostupných pětadvaceti kilových baleních hned od dvou špičkových výrobců a to za velmi příznivých cenových podmínek.

skok do vody

Kromě tabletové soli najdete v naší rozmanité nabídce samozřejmě i další přípravky bazénové chemie a to jak chlorové tak i bezchlorové, také přípravky potřebné pro péči o Vaši vířivku a nemusíme ani zmiňovat, že u nás pořídíte samozřejmě i všechno potřebné bazénové příslušenství. Prostě všechno potřebné pro péči o Váš bazén najdete u nás na jednom místě a to ve vysoké kvalitě a za skvělých cenových podmínek. Proto neváhejte a navštivte nás. Jistě i Vy u nás pořídíte všechno, co potřebujete pro svůj bazén.